Det är vi som jobbar här:
milla
Milla är utbildad hundinstruktör från Hundens Hus, har gått Hund3 och blodspårsinstruktör hos Hundutbildningsgruppen och är under utbildning till hundpsykolog. Hon har flerårig vana som hundskötare på hunddagis och i hundgårdar och har rest och jobbat med gatuhundar och vilda djur runt om i världen. Milla är stolt matte till Schäfern Pasha och blandrasen Jimmie. Med sina egna hundar tränar hon specialsök och lydnad.

rubi
Rubi
 är i grunden marinbiolog och har flerårig vana att arbeta med djur från sitt  arbete på 4h-gård. Rubi är certifierad hunddagis och hundpensionatföreståndare. Hon arbetade tidigare på Solna hundagis och är nu ansvarig för vårat småhundsdagis. Rubi är stolt matte till bullterriern Bella som är med i Svenska landslaget (2014) och Goofy en Mastin Espanol.

alice
Alice
 arbetade har flerårig vana som hunddagisfröken och arbetade tidigare på hunddagiset  Kära Tassar. Alice är utbildad Djursjukvårdare nivå 2 . Alice har precis fått hem sin nya Bichon Havanais valp Kippie som i skrivandes stund är 11 veckor.