Det är vi som jobbar här:
milla
Milla är utbildad hundinstruktör från Hundens Hus, har gått Hund3 och blodspårsinstruktör hos Hundutbildningsgruppen och är via SvenskaTerapihunds Institutet utbildad beteendecoach på hund (under utbildning). Hon har flerårig vana som hundskötare på hunddagis och i hundgårdar och har rest och jobbat med gatuhundar och vilda djur runt om i världen. Milla är stolt matte till Schäfern Pasha och blandrasen Jimmie. Med sina egna hundar tränar hon specialsök och lydnad.

rubi
Rubi
 är i grunden marinbiolog och har flerårig vana att arbeta med djur från sitt  arbete på 4h-gård. Rubi är utbildad beteendecoach och på hund via SvenskaTerapihundsInstitutet (under utbildning). Via STI är hon även certifierad hunddagis och hundpensionatföreståndare. Hon arbetade tidigare på Solna hundagis och är nu ansvarig för vårat småhundsdagis. Rubi är stolt matte till bullterriern Bella som är med i Svenska landslaget (2014) och Goofy en Mastin Espanol.

alice
Alice
 arbetade har flerårig vana som hunddagisfröken och arbetade tidigare på hunddagiset  Kära Tassar. Alice är under utbildning hos SvenskaTerapiHundsInstitutet och kan även hon snart stolt statuera sig som cerificerad hunddagis och hundpensionatsföreståndare. Alice har precis fått hem sin nya Bichon Havanais valp Kippie som i skrivandes stund är 11 veckor.